Followers

Hey You..

Assalaamualaikum semua..o ya nak bagitau ni..maybe saya akan tidak melayari blog ini lebih kerap dari sebelumnya sebab agak sibuk dengan program luar..

Anyway, jgn risau sbb saya akan cuba sedaya upaya untuk attend any messages ataupun request n jugak order dari all my lovely present customer n also my customer to be..happy holidays and keep smiling ya!!

Hugs n Kisses from Alyadi's Collections

Saturday, November 26, 2011

New Projects

Assalaamualaikum..

wah..lamanya x update kan? Ni sbb keuzuran lappy ku..dah rompang sana sini tu..wawaa...sekarang dah ok ..sbb dah beli keyboard baru..dapt la menaip dengan lebih saksama..tapi penyakit typo tu mcm dah semakin kekal la ..ok jom layan projek2 baru..post kat sini jer sbb malas nak buat linking..(inilah masalah bila uopdate blog setahunsekali yer..jgn amalkan tau)..












































11 comments:

  1. cantik2 nye hasil crochet eija.geram je tgk.

    ReplyDelete
  2. Thanks Liza..saya pun baru jer belajar pattern baru..banyak kawan2 dalam group JK1M, YLM n MKC tolong..dulu cuma kait doily jer :)

    ReplyDelete
  3. Juz A Bluelygirlz..boleh sila pm saja ke akaun akak kitty_ejhan@yahoo.com
    Juz cuma emelkan detailnya ya..mcm nak apa..colour apa..n apajelah..thanks sbb sudi komen n singgah ye Juzz :)

    ReplyDelete
  4. Luuuucccccuuuu ^___^ mau belajar atuh embaakk...

    ReplyDelete
  5. thanks Anna AQyuan...bisa aja..insaallah akan di upload tutorialnya..thnks sbb sudi singgah :)

    ReplyDelete
  6. Si penglipurlara..headband yg mana satu? klo yg bole tukar2 bunga tu rm25 ada 3 bunga..yg bunga single tu rm15 ..kalo berminat boleh pm saya d kitty_ejhan@yahoo.com..thanks sbb sudi singgah...

    ReplyDelete
  7. Si penglipurlara..headband yg mana satu? klo yg bole tukar2 bunga tu rm25 ada 3 bunga..yg bunga single tu rm15 ..kalo berminat boleh pm saya d kitty_ejhan@yahoo.com..thanks sbb sudi singgah...

    ReplyDelete
  8. cantik..saya minat ngan kopiah kanak2 tu..untuk hari raya tahun depan..update saya ye nanti!

    ReplyDelete
  9. Thanks MamaAiman...insyaallah akan diupdate untuk raya tahun depan...semoga Allah panjangkan umur dan berkati rezeki kita...amin3x...thanks sbb sudi singgah :)

    ReplyDelete